Uw dak als energiecentrale. Conventionele energiebronnen zijn beperkt en worden bovendien jaarlijks kostbaarder. De zon is en blijft echter onuitputtelijk en levert duurzame, stille, veilige en schone energie. Met onze productoplossingen kan SCX Solar dit bovendien in een uitermate fraaie vorm aanbieden. We kennen 2 soorten oplossingen: Indak en Opdak oplossing.

Indak

Het grote verschil met opdak is dat u bij deze methode geen dakpannen dak nodig hebt en dus kosten bespaart. U heeft dus een volledig zonnepanelen dak zonder dakpannen. Bij uitval of breuk is elk element eenvoudig uit te wisselen.

“Wij werken met een vaste en overzichtelijke systematiek.”

Opdak

Traditionele zonnepanelen op dak waarmee u binnen enkele jaren uw energieverbruik zelf opwekt. Wie wil dat nou niet? Geen dure energie rekeningen meer door gebruik te maken van opdak zonnepanelen.

Heeft u kennis met ons en onze producten gemaakt? Dan kunnen we starten met een gedetailleerde en vrijblijvende offerte. De eerste ontwerpen tekenen we specifiek voor uw situatie uit. Indien u enthousiast bent over ons voorstel en verder wilt met SCX Solar, starten we de werkvoorbereidingsfase op. Uw opdracht wordt tot in het kleinste detail uitgewerkt en ter verificatie aangeboden. Dan komt het moment van uitvoering. De juiste materialen worden uit ons magazijn geselecteerd en op locatie vakkundig geïnstalleerd. Na de oplevering is SCX Solar ook de aangewezen partij. Wij blijven voor u klaar staan, ook na afronding van het project.

 

Werkwijze SCX-Solar

Kennismaking

Kennismakingsgesprek

Samen bespreken we uw wensen. Dit kan per mail, telefoon of met een bezoek ter plaatse. Onze ervaren medewerkers adviseren u over een zonnestroominstallatie en wijzen daarbij op alle belangrijke aspecten en de keuzes die u hebt bij SCX Solar.

 

Offerte

Offerte

Aan de hand van de eerste kennismaking maken wij een of meerdere offertes, toegesneden op uw wensen. Elke offerte is maatwerk en bij elk project wordt de best mogelijke oplossing aangeboden. Omdat wij merkonafhankelijk zijn, kunnen we een breed spectrum aan producten inzetten. Zo haalt u een optimaal rendement uit de zon!

Planning

Planning

Als de aanbieding naar uw smaak is, wordt het project ingepland. Onze werkvoorbereiders gaan voor u aan de slag en werken de aanbieding nauwgezet uit. Soms kan dit van afstand, soms komen ze uw dak inmeten. Normaal gesproken leggen wij binnen twee weken uw zonnestroominstallatie op het dak.

Realisatie

Realisatie

De door SCX Solar opgeleide montageploegen zijn allemaal vakbekwaam. Van het monteren van de zonnepanelen in- of op het dak, de elektrische aansluiting in de meterkast, tot aan het instellen van de monitoringssoftware, van A tot Z wordt voor u geregeld, zodat u aan het eind van de dag de stroomteller al terug ziet draaien! SCX Solar ontzorgt u compleet.

Nazorg

Nazorg

Onze aandacht voor u houdt niet op als de monteurs vertrokken zijn. SCX Solar kan voor u de BTW terugvragen en kan uw installatie van afstand in de gaten houden via monitoring. Als er onverhoopt een storing mocht optreden, zijn onze mensen daar snel van op de hoogte en kunnen problemen snel in overleg met u opgelost worden.