SCX Soloroof ® HE systeem - indak systeem

Het SCX Soloroof ® HE (Home Edition) systeem is een esthetisch en eenvoudig te plaatsen energie dak. Energieopwekking en waterkering zijn gecombineerd in een oplossing. Het systeem kan worden aangebracht op bestaande dakconstructies als ook op nieuw te bouwen daken. Het systeem is geschikt voor alle gebruikelijke daktypes met een dakhelling van minimaal 12 graden.

Dankzij het gebruik van dummy panelen, zowel rechthoekig als driehoekig, kunnen wij bijna alle dakvormen in zijn geheel voorzien van dezelfde “look”. Het resultaat is een esthetisch, hoog kwalitatief PV systeem dat zowel voor renovatie als nieuwbouw geschikt is.

“Bespaar tot wel 50 % op uw huidige energie rekening”

Werkwijze SCX-Solar

Heeft u kennis met ons en onze producten gemaakt? Dan kunnen we starten met een gedetailleerde en vrijblijvende offerte. De eerste ontwerpen tekenen we specifiek voor uw situatie uit. Indien u enthousiast bent over ons voorstel en verder wilt met SCX Solar, starten we de werkvoorbereidingsfase op. Uw opdracht wordt tot in het kleinste detail uitgewerkt en ter verificatie aangeboden. Dan komt het moment van uitvoering. De juiste materialen worden uit ons magazijn geselecteerd en op locatie vakkundig geïnstalleerd. Na de oplevering is SCX Solar ook de aangewezen partij. Wij blijven voor u klaar staan, ook na afronding van het project.

Vraag een offerte aan

 

 

Persoonlijk advies

  • Tel NL: +31 (0)40 744 02 02
    info@scxsolar.eu

  • Maandag t/m vrijdag
    van 08.00 - 18.00 uur

  • Gegarandeerd mooi dak door SCX Solar

  • Vakspecialisten. SCX Solar werken alleen de beste

  • Vakspecialisten. SCX Solar werken alleen de beste

  • Innovatie. SCX Solar werken alleen de beste